fredag 31 oktober 2008

Snö, lera och Maxi!

Och så kom snön!
När Klara vaknade kl 06.00 (!!!) i morse var det helt vitt ute. Under dagen forsatte snön att falla men vidare vitt blev det inte fortsättningsvis. Närmare brunt. Det är nämligen så det blir här hemma på landet är det snöar i oktober - vått, smutsigt och LERIGT!!! Speciellt om man råkar ha ett dussin hundar och hästar som traskar runt på gräsmattor och i hagar. Det är på tal om det en ojämn kamp vi för Anders och jag här hemma, Klara stökar ner - vi plockar (& plockar& plockar & plockar & plockar....), hundarna grusar ner - vi damsuger (minst 1 gång/dag), katterna lerar ner - vi moppar, hästarna bajsar ner - vi mockar, fåren bökar runt hö och halm - vi suckar...
Fast oj vad vi älskar det hela ändå, konstiga är vi, Anders & jag ;-)

Så här fint var det tidigt i morse
Och så här blev det sen
Lerigt och blött, promenad i skogen med hundarna blir det i alla fall varje dag! Vi är mer rädda för skjutglada älgjägare än lite dåligt väder.
Sen var det dax för att åka och handla på Maxi. Klaras favorit är när vi kommer hem och hon får plocka upp allt - en sak i taget (det tar en stund) och att sedan få lattja lite med kassen!



Inga kommentarer: