tisdag 25 augusti 2009

Strömsholms- och Herrskogsbesök

Kl. är 21 och vi är nyss hemkommna från Strömsholm och Elltons årliga ögonkontroll (snälla Kurt & Irene var hemma hos oss hela dagen och kvällen och hund-och hästvaktade). Han starropererades 2003 och vi går därför på årlig kontroll och kollar så att allt ser bra ut och att dosen ögonsalavan han får dagligen fungerar. Besöket hos urduktiga ögonveterinären Nils visade att allt såg bra ut och vi kunde pusta ut. Det blir alltid en liten annspänning precis före besöket då man oroar sig att hans syn blivit sämre och därför är det alltid lika skönt att få ett positivt besked.

Efter veterinärbesöket åkte vi och hälsade på familjen Silfvernagel - Linda, Stefan, Filip & Sigge - i Herrskogen bara ettt stenkast från djursjukhuset. Där mumsade vi tacos och after eight och pratade ikapp eftersom det var nästan 1 år sedan vi sågs sist, det är inte klokt vad tiden går snabbt!!! Men även om man inte träffas så ofta numera så följer man ju varandras liv genom bloggar, mail och facebook, tur att internet finns!


När vi kom hem blev det stooor glädjeyra, speciellt Castor var mycket upprörd över att flocken splittrats för några timmar och var väldigt glad över att Ellton åter var hemma!

1 kommentar:

Silfvernagel sa...

Det var jättekul att ni tittade förbi. Håller med om att vi pratade ikapp ett år fast vi har internet som hjälp, som tur är. Vi ser fram emot vår "4H-helg" ;o)

Kram L