måndag 9 januari 2012

Julgransplundring

Idag var det dax att städa ut julen, dvs plocka bort allt pynt och slänga ut de barrande granarna. För att orka med allt detta bakade jag och Klara lite kakor som vi styrkte oss med innan vi skred till verket. Lagom till julgransplundringen hade Elsa vaknat från sin tupplur och hjälpte till med glada tillrop från sin bumbo-stol.
Riktigt allt blev dock inte undanplockat, jag sparade kvar julgardinerna då de ger en så ombonad känsla nu på vintern. Kanske byts de snart ut mot några i en annan färg men så fort den riktiga vårsolen tittar fram ryker de med så att allt härligt vårljus kan flöda in igen!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Kakorna var jättegoda. Vi fick smaka dom onsdagen den 11 januari.
Ha en en bra fortsättning på nya året.
Farmor och farfar

Silfvernagel sa...

Vad roligt det är när ni uppdaterar bloggen! Man vill kommentara på varje inlägg men jag gör en megakommentering här istället ;o)

Härligt att se att livet rullar på hos er också, att ni allihopa mår bra. Tack så jättemycket för de fina Mosböckerna Erik fick av er, det uppskattades. Vi gillar böcker!

Hojta till om ni åker till Strömsholm något framöver, då kan jag och grabbsen komma ner och träffa er i väntrummet, så har vi en date där som vi hade sist.

KRAAAAM Linda och company