söndag 19 juni 2011

Uppdateringar de lux!

"-Ska ni inte uppdatera bloggen snart?" är det många som frågat oss. Anledningen till att det varit så glest mellan inläggen är bla att vi haft en så dålig interuppkoppling under hela våren, uppkopplingen har hållit i max 3 minuter innan det kopplat ner och därefter tagit det dubbla att koppla upp igen och ska man då försöka ladda upp bilder och text på en blogg blir man så småningom smått galen. Efter 3 felanmälningar till Telia och lika många gubbar som kom ut, kliade sig i huvidet och sa"-Öhhh, jag kan då inte hitta något fel" (eh, enligt Telia har vi haft en nerkopplingsfrekvens på minst 600 ggr per dygn, normalt?) kom det så småningom ut en redig norrlänning och bytte 8 km kabel och sedan dess har det fungerat hur bra som helst.

Så nu har vi bloggat så smått ikapp med början den 9 april.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj! Kul att läsa om er igen, jag förstår att det är skönt att linan är reparerad igen. Nedräkning nu, åhh vad spännande!
Vi hörs!
/fam Lundin

Maria Melin sa...

Hej! Vilken fin blogg ni har! Jag blir inspirerad, har just börjat...Har ni 3 hästar nu, eller?? Snart dags då för lillasyster! Gud så roligt! Lycka till!
/Maria i Hedebotten