måndag 2 mars 2009

The dagistour has begin!!!

Klara ska i augusti börja på dagis är det tänkt och det börjar bli dax att skicka in ansökan om förskoleplats till kommunen och därför försöka välja vilket dagis man önskar i första, andra och tredje hand. Eftersom vi är relativt nyblivna kristinehamnare vet vi inte riktigt vilka som är bra och mindre bra av dagisen i närområdet. Sagt och gjort, förra veckan tog jag mig i kragen och ringde upp 6 st dagis och bokade in oss på besök för att känna av lokaler, personal, aktiviteter osv.

Idag var Anders och Klara på rytmik på fm och på em var det dax för första dagisbesöket, på Eira. Eftersom dagiset ligger i samma område där Klaras kompis Alva bor hälsade vi på efteråt.
Vi gick husesyn, fikade, busade (ja Klara och Alva såklart) och Anders blev grön av avund när han fick se Johans fina snickarhörna (Anders satt sedan halva kvällen inlåst på toa läsandes Julakatalogen och drömde om nya fina förvaringsställ, sorteringslådor och allehanda annat till hans icke ännu existerande verkstad).

The dagistour fortsätter på onsdag då 2 st dagis får sig ett besök, på torsdag är det ytterligare 2 st och på fredag 1 st. Fortsättning följer...

Inga kommentarer: