lördag 28 mars 2009

Snö, pizza och en efterlysning

Åh jisses vad det har snöat idag!
Ett drygt 2 dm snötäcke ligger nu och grusar alla våra trädgårdsplaner. Eller så kan man se det som att man får en chans att tänka ett varv till uppkrupen i soffhörnet. Anders jobbar som sagt natt den här veckan men lite fredagsmys i form av hembakad pizza hann vi i alla fall med innan han var tvungen att pulsa sig ut till bilen och köra den sliriga och moddiga vägen till jobbet. Klara har en förkylning på gång igen med rinnande näsa och gnälligt humör som följd.

Imorgon är det dax för ridkurs på Niklasdamm och såklart kom jag på såhär kvällen innan att bästa schabraket var allt för smutsigt så det åkte i tvättmaskinen. När jag sedan fick rengöra tvättrumman från alla hästhår och smuts blev jag sugen att sätta in en egen maskin för häst- och hundtillbehör som vi funderat på länge. Därför kommer här en EFTERLYSNING:
Om ni får nys om en bättre begagnad tvättmaskin som någon vill bli av med eller ser en annons om en sådan för max 500 kr, säg till är ni snälla. Högarna av hundplädar och skitiga hästtäcken har en tendens att växa under våren och sommaren och det vore skönt att slippa köra dem i samma maskin som våra kläder.

Inga kommentarer: