tisdag 24 mars 2009

Pappagrupp och paddockprovning

Pappa A jobbar natt denna vecka så dagtid ser vi inte mycket av honom. Dock trotsade han allt vad dygnsrytm hette och gick raka vägen från sitt nattpass till pappagruppen på öppna förskolan. Klara har ju haft ett litet uppehåll från sådana aktiviteter pga vattkopporna men igår på rytmiken och idag på pappagruppen fick hon öva på sina sociala egenskaper igen. I början var det lite läskigt men när hon fick syn på rutchkanan inne i lekrummet glömde hon bort allt vad blygsel heter och armbågade sig fram för att åka en sisådär 50 ggr.

Jag och Húni passade på och ta en premiärtur på Nicklasdamm stalls paddock som jag under våren ska hyra in mig på. Det var mycket att titta på för Húni men efter några varv var han så pass avslappnad att det gick att både ta trav och en hyfsat tölt. Väl hemma (det är ca 2 km skrittavstånd hemifrån oss) pustade han ut i hegen efter alla nya intryck.

Under em passade jag och Klara på att njuta av solen, tog en tur i skogen med hundarna och spanade på Kantarell som var hööögt uppe i ett äppelträd på jakt efter en fågel i toppen av kronan. Som tur var hann fågeln undan!

Inga kommentarer: